Assalaamu’alaikum w.b.t… Alhamdulillah, ambe baru terjumpa blog Tok guru Nik Abdul Aziz hari ni. Dah tertinggal kapal terbang dah ambe ni. Rupa2nya dah bikin blog bakal pok mertua ambe ni yer huhu (pandai2 aku jer, dia pun x sudi dengan aku ih ih ih). So apa lagi, dengan sukacitanya ambe mahu kongsi link ke blog dia. JANGAN!! Jangan tak bookmark, bookmark dan ikuti kisah lagenda ini😀

Di harap dapat mengikuti tulisan2 dan perspektif pemikiran yang dibawanya dari dekat dan menghayati jiwa dakwah dan matlamatnya. Jangan asyik dengar dari pihak ketiga yang selalunya suka corner sana corner sini. Perhatikan dengan sendiri, dengar dengan sendiri, hayati sendiri pola pemikirannya. Semoga mendapat manfaat bersama.

Ini link nya  http://www.blogtokguru.com

Baarokallahu lakum🙂

p/s : Katakan TIDAk kepada perpecahan,  bersatulah di bawah panji2 Islam dan meletakkan AlQuran dan AsSunnah di tempat paling tinggi.