Assalaaamu’alaikum w.b.t……. Believe it or not, believe it. Amat menghairankan dan ajaib bukan? Para doktor telah sahkan bahawa Kang Mengru, budak perempuan yang baru berumur 1 tahun dari China mengandung.  Tidak ada sesiapa yang mengkhianatinya, dia tidak bersuami dan sebagainya. Menurut doktor, setelah dilakukan CT scan apabila melihat perutnya semakin membesar tidak tentu pasal, didapati bahawa dia mengandungkan kembar parasitiknya.

Saya sendiri pun tidak faham apa itu kembar parasitik, harap sesiapa yang pandai hal2 medik ni terangkan.  Budak itu sekarang sedang menunggu untuk dilakukan pembedahan untuk mengeluarkan bayi dalam perutnya itu. Kesian adik Kang Mengru ni, sabar ya dik, semoga selamat semuanya nanti.

Maka tidak hairanlah Mariam boleh mengandungkan Yesus / Isa.  Semua itu adalah kuasa ALLAH, walaupun tanpa suami dan benih dari seorang lelaki biasa. Mungkin ini satu petanda yang ALLAH nak tunjuk, bahawa Yesus itu bukan Tuhan atau anak Tuhan, tetapi anak manusia biasa yang diutus menjadi Rasul Allah.  Subhanallah 🙂

one year old girl pregnant

one year old girl pregnant 2

Sumber – The Sun

Advertisements