Salaamun alaikum w.b.t……. Sepertimana telah banyak saya perkatakan dalam blog ini pada tajuk-tajuk lepas. piring-piring terbang yang selalu dijumpai di merata ceruk dunia itu BUKANNYA Alien / makhluk asing dari planet lain, tetapi hanya buatan MANUSIA dari bumi ini sendiri. Maka harap tiada lah lagi orang yang salah faham akan pertanyaan saya ini.

Pertanyaan ini hanya sekadar mahu mendengar perkongsian dari mereka-mereka yang pernah melihatnya dengan MATA KEPALA sendiri.

Memang ada orang yang TIDAK PERCAYA pada UFO dan piring-piring terbang ni. Tapi saya sendiri, dalam 3 tahun lepas pernah nampak atas langit di luar halaman rumah saya sendiri, dalam pukul 3 pagi. Kalau x silap saya, ada 7 buah yang membentuk formasi seperti huruf V gitu. Bergerak jauh tinggi di langit sana, sangat laju, dari arah selatan ke utara …….

Sejak dari tu lah saya semakin AKTIF mengkaji tentang DAJJAL ……. a wake up call to me

Di bawah ini salah satu contoh video tentang penampakan UFO. Amat banyak penampakan yang lebih kurang sama begini, tetapi di tempat-tempat yang berlainan di merata ceruk dunia …….


…….

p/s: Jika ada yang ingin berkongsi dan komen, diharap komen yang berkaitan dan tidak mengarut-ngarut. Komen-komen yang mengarut, akan saya delete insyaAllah …….

Advertisement