Apakah itu Zionis?

9 Komen


bendera israelZionis adalah sebuah pergerakan yang telah lama beroperasi, tetapi secara rasminya diasaskan oleh seorang jurnalis Yahudi Hungary iaitu Theodor Herzl pada tahun 1896. Matlamatnya adalah agar orang2 Yahudi kembali ke Eretz Yisrael, atau Zion.  Nama Zionis diambil dari nama sebuah bukit iaitu Bukit Zion, sebuah bukit di mana Kota Jerusalem berada. Penyokong2 pada pergerakan ini dipanggil ‘Zionists’.

Dr. Theodor Herzl menyusun doktrin Zionisme sejak 1882 yang kemudian disistematisasikan dalam bukunya “Der Judenstaat” (Negara Yahudi) (1896). Doktrin ini dikonkritkan melalui Kongres Zionis Sedunia pertama di Basel, Swiss, tahun 1897. Setelah berdirinya negara Israel pada tanggal 15 Mei 1948, maka tujuan kaum zionis berubah menjadi pembela negara baru ini.

Pada hari ini, secara kasarnya seramai 40% penduduk Yahudi di dunia tinggal di Israel. Dan 40% lagi tinggal di Amerika Syarikat.

Zionis berbeza dengan Yahudi yang berpegang kepada kitab Perjanjian Lama, kerana Zionis adalah suatu badan sekular yang cuba memisahkan agama. Ianya dipengaruhi oleh illuminati iaitu satu pertubuhan besar yang ingin menakluki dunia suatu masa nanti. Yahudi yang berpegang teguh dengan PL menganggap perbuatan Zionis merampas bumi Palestine dan membunuh ramai jiwa itu adalah kejam dan tidak berperi kemanusiaan.

 

.

.

Bacaan berkaitan :

Logo-logo korporat Illuminati

Kaitan simbol Coat of Vatican dengan simbol-simbol Illuminati lain

Nama planet dalam sistem suria semuanya adalah nama dewa-dewi Romawi kuno

Syarikat-syarikat automobil milik Illuminati

Rahsia sebalik jenama NIKE

Rahsia di sebalik simbol Recycle

Rahsia di sebalik simbol BioHazard

Pemerintah-pemerintah baru dunia

Illuminati dan pelbagai penyakit terhadap kesihatan manusia

Raja Namrud dan kaitannya dengan Illuminati

Misteri Vatican City

Nama Osama Laden pun ada pada duit 20 Dollar Us

Black magic (sihir) dan Illuminati

Bagaimana pengaruh Illuminati meresap ke dalam filem2 Hollywood

Kenali pasukan Dajjal dan simbol-simbol mereka

Kenali pasukan Dajjal dan simbol-simbol mereka – Bahagian 2

Kenali simbol-simbol Illuminati dan Freemasons

Pemerintahan khilafah VS New World Order

Sepintas lalu tentang 2 Segitiga Syaitan

George W. Bush pernah menyertai Skull and Bones

Harga minyak dan emas melambung naik

Pendapat-pendapat berkenaan asal usul dan fitnah Dajjal

Kaitan antara Hitler, NAZI, ZIONIS dan Illuminati

Kronologi New World Order – Bahagian 1

Membeli emas banyak semakin menguntungkan Amerika Syarikat dan British?

Mengejar kemajuan kebendaan semata – agenda Illuminati

Video The Arrivals versi terjemahan Bahasa Melayu dan Indonesia

Pengaruh Illuminati dalam permainan komputer (PC Games)

.

Nama Osama Laden pun ada pada duit 20 dollar US

22 Komen


Assalaaamu’alaikum w.b.t….  Hhhmmm, ingatkan bangunan World trade center (9/11) dan kebakaran Pentagon sahaja yang ada pada duit 20 dollar Amerika Syarikat. Rupa2nya nama Osama Laden pun ada sekali. Tetapi nama tersebut tercatat hanya OSAMA.  Adakah ini semua kebetulan, atau ramalan?  Hhhmm, pandai sungguh mereka2 yang berselindung di sebalik nama Illuminati. Dari dulu lagi kerja2 mereka memang canggih dan menakjubkan. Kerja2 mereka terlalu kreatif tetapi mempunyai misteri. Dari zaman purbakala hingga sekarang, kerja2 tangan mereka amat bagus sekali.

Tetapi sayang, kemahiran dan kreativiti mereka disalurkan ke arah yang tidak baik dan mementingkan kumpulan dan keturunan mereka sahaja. Dan yang paling kesian ialah mereka bertungkus lumus untuk mendirikan pemerintahan LUFICER di muka bumi suatu hari nanti yang disangkakan mereka sebagai tuhan,  ih ih ih.  Saksikan video di bawah, nama OSAMA pun ada dalam duit 20 dollar US.

.

.

Bacaan berkaitan :

Logo-logo korporat Illuminati

Kaitan simbol Coat of Vatican dengan simbol-simbol Illuminati lain

Nama planet dalam sistem suria semuanya adalah nama dewa-dewi Romawi kuno

Syarikat-syarikat automobil milik Illuminati

Rahsia sebalik jenama NIKE

Rahsia di sebalik simbol Recycle

Rahsia di sebalik simbol BioHazard

Pemerintah-pemerintah baru dunia

Illuminati dan pelbagai penyakit terhadap kesihatan manusia

Raja Namrud dan kaitannya dengan Illuminati

Misteri Vatican City

Nama Osama Laden pun ada pada duit 20 Dollar Us

Black magic (sihir) dan Illuminati

Bagaimana pengaruh Illuminati meresap ke dalam filem2 Hollywood

Kenali pasukan Dajjal dan simbol-simbol mereka

Kenali pasukan Dajjal dan simbol-simbol mereka – Bahagian 2

Kenali simbol-simbol Illuminati dan Freemasons

Pemerintahan khilafah VS New World Order

Sepintas lalu tentang 2 Segitiga Syaitan

George W. Bush pernah menyertai Skull and Bones

Harga minyak dan emas melambung naik

Pendapat-pendapat berkenaan asal usul dan fitnah Dajjal

Kaitan antara Hitler, NAZI, ZIONIS dan Illuminati

Kronologi New World Order – Bahagian 1

Membeli emas banyak semakin menguntungkan Amerika Syarikat dan British?

Mengejar kemajuan kebendaan semata – agenda Illuminati

Video The Arrivals versi terjemahan Bahasa Melayu dan Indonesia

Pengaruh Illuminati dalam permainan komputer (PC Games)

.

Kedudukan negara pengeluar minyak dunia

6 Komen


Assalaamu’alaikum w.b.t…. Tahukah anda berkenaan kedudukan negara pengeluar minyak dunia sekarang ini? Jika sekiranya anda mahu tahu ranking semasa negara-negara pengeluar minyak dunia (world oil producer), maka anda boleh lawati laman web yang disediakan servisnya oleh CIA (Central Intelligent Agency) melalui link di bawah. Tentang kesahihannya , wallahu a’lam. Tetapi nampaknya Arab Saudi masih berada pada ranking yang pertama, dan tidak dilupa Iran mempunyai kedudukan yang selesa di nombor 5 selepas Amerika Syarikat.

Jika sekiranya Amerika Syarikat berjaya menakluk Iran, na’uzubillah, maka akan jadi orang kaya baru lah Amerika Syarikat yang sedia kaya itu. Sekarang mereka sudah cuba untuk menjajah Iran  melalui askar-askar Israel dan latihan-latihan perang sedang rancak dilaksanakan. Sama-sama lah kita berdoa agar Amerika Syarikat tidak berjaya menawan Iran, walau bagaimana sekali pun keadaan Iran itu. Walaupun dalam hadith banyak menyebut keturunan ROme akan menakluki wilayah2 Syam itu di akhir zaman, tetapi sebagai umat Islam kita mestilah sentiasa berdoa untuk kebaikan sesama saudara kita. Jika sudah berlaku apa yang tidak diingini, itu namanya UJIAN dari Allah S.w.t.  Wallahu a’lam 🙂

Oil production’s rank order

Pengaruh Illuminati dalam permainan komputer

7 Komen


Salaaaamun alaikum w.b.t……. Hhhhmmm, PC games, seronok juga saya main pada zaman muda-muda dulu hehe. Zaman tak berapa muda sangat pun masih bermain lagi sebenarnya. Saya masih ingat dulu duk ketagih PC games seperti Diablo 2, Need for Speed pelbagai versi, Halo, Doom 3 dan camam2 lagi lah. Tak habis nak disenaraikan pasal PC games kat sini. Lebih-lebih lagi sekarang ni, dah camam2 genre dan fashion dah keluar, is is is

Tetapi perasankah kita bahawa, di sebalik banyak-banyak permainan komputer itu, banyak juga lah pengaruh Illuminati di dalamnya. Hhmmmm masih lagi tidak tahu apa itu Illuminati? Macam mana nih? Illuminati tu dari segi bahasa kampungnya ialah ‘bapak pemuja IBLIS dunia’. Dan kabilah-kabilahnya termasuklah Skull and Bones, Freemasons, Bohemian Club dan beberapa lagi. Dan mereka telah menyelit kan dakyah mereka ke dalam camam-camam benda dan kegiatan, termasuklah permainan komputer.

Sebelum saya teruskan diharap jangan salah faham. Saya bukan nak promote PC games di sini, tetapi saya mahu membongkar bahaya-bahaya di sebaliknya, itu sahaja. Semoga dengan itu kita akan semakin berhati-hati dan dapat menjaga aqidah kita dengan baik insyaAllah. Saya akan terangkan lebih lanjut di bawah nanti. Nah sekarang , bapak senaraikan beberapa contoh PC games yang mengandungi pengaruh mereka,

Diablo dan Diablo 2

Lagi

Ramai saintis mengakui kebenaran AlQuran

14 Komen


Salaam alaikum w.b.t…. Tahukah anda betapa ramainya saintis telah membuat pengakuan bahawa banyak kandungan dalam AlQuran menepati ilmu sains dan teknologi sekarang ini. Dan banyak penemuan-penemuan baru sebenarnya telah terkandung maksudnya di dalam AlQuran. Di sini disertakan beberapa dari kata-kata pengakuan mereka.

“Agama dapat menjadi petunjuk yang berhasil untuk pencarian ilmu pengetahuan. Dan agama Islam dapat mencapai sukses dalam hal ini. Tidak ada pertentangan antara ilmu genetika dan agama. Kenyataan di dalam al-Quran yang ditunjuk­kan oleh ilmu pengetahuan menjadi valid. AI-Quran yang berasal dari Allah mendukung ilmu pengetahuan.

– Prof. Dr. Joe Leigh Simpson , Ketua Jurusan Ilmu Perbidanan dan Ginekologi dan Prof. Molecular dan Genetika Manusia, Baylor College Medicine, Houston, Amerika Syarikat.

“Nabi Muhammad SAW sebagai buku ilmu pengetahuan dari Allah. “

– Prof. Marshall Johnson, Guru Besar ilmu Anatomi dan Perkembangan Biologi, Universiti Thomas Jefferson,

Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat.

“AI-Quran adalah sebuah kitab, petunjuk, kebenaran, bukti,” dan kebenaran yang abadi bagi kita sampai akhir zaman. “

– Prof. TVN Persaud , Ahli anatomi, ahli kesihatan kanak-kanak, dan ahli ginekologi perbidanan dan ilmu reproduksi di Universiti Manitoba, Winnipeg, Menitoba, Kanada.

“Semua yang tertulis di dalam al-Quran pasti sebuah kebenaran, yang dapat dibuktikan dengan peralatan ilmiah. “

– Prof. Tejatat Tejasen, Ketua Jurusan Anatomi Universiti Thailand, Chiang Mai

“…metode ilmiah modern sekarang membuktikan apa yang telah dikatakan Muhammad 1400 tahun yang lalu. AI-Quran adalah buku teks ilmu pengetahuan yang ringkas dan sederhana untuk orang yang sederhana. “

– Prof. Alfred Kroner , Ketua Jurusan Geologi Institut Geosciences, Universiti Johannnes Gutterburg, Maintz, Jerman.

“AI-Quran adalah kitab yang menakjubkan yang menggambarkan masa lalu, sekarang, dan masa depan. “

– Prof. Palmer , Ahli Geologi ternama Amerika Syarikat.

Lagi

George W. Bush pernah menyertai Skull and Bones

Tinggalkan komen


Salaam alaikum w.b.t…… Tahukah anda, bahawa Presiden Amerika Syarikat sekarang iaitu George W. Bush pernah menyertai suatu organisasi yang dikenali sebagai Skull and Bones? Skull and Bones (tengkorak dan tulang) pernah dikenali sebagai The Ben’s Brotherhood of Death, iaitu satu kumpulan rahsia yang berpusat di University Yale, AS. Dan Skull and Bones ini dipercayai adalah sebuah organisasi memuja SYAITAN.

Lagi