Salaamun alaikum w.b.t……. Berikut ini adalah antara petikan perbincangan saya sebelum ini di suatu tempat lain, bukan di blog ini.

Contoh duit BANK yang wajib mesti ada dalam akaun tu , kalau tak akaun akan diclose, biasanya sekurang2nya mesti ada rm10 kan? Maka nampak di situ senang2 BANK dah dapat duit free. rm10 hanya sedikit kalau nak kira. Tapi kalau sejuta orang buka akaun kat BANK tu, dah jadi berapa dah tu?

Duit tu pn dah terlalu memberikan keuntungan pada BANK. Nama dah sistem yang direka oleh Freemason, kerja cekik darah orang 🙂

Kita benar2 sudah dijauhkan dari kehidupan natural yang sebenar. Kita skrg banyak bergantung kepada mesin, hanya pandai membeli makanan tetapi tidak pandai menanam untuk menghasilkan makanan seperti zaman dahulu.

Dengan itu kita semakin terikat dengan SISTEM yang dicipta oleh Illuminati ini. Apa lagi sekarang ini duit pun dijadikan dalam bentuk elektronik, seperti kad kredit, kad debit, bank, paypal dsbnya. Yakin kah kita akan dapat semua duit kita dalam bank nanti? Simpanan kita itu kita hanya dapat lihat nombornya dalam buku akaun atau akaun di internet dan ATM.

Lagi

Advertisement