UFO berdekatan dengan gerhana matahari

1 Komen


Assalaamu’alaikum w.b.t…  Kenapa terkejut? Tiba2 ada berita UFO tak pasal2 kat sini, hehe. Biasa la tu, general knowledge ni, kena jugak ambil tahu, tapi tak wajib pun.

Berita UFO kelihatan yang terbaru ni dah tak baru sebenarnya, tapi berlaku pada bulan Julai lepas di China. UFO tu dapat dirakam dalam video cam oleh saintis China dari Purple Mountain Observatory. Tapi menurut mereka, kajian akan dilakukan sepanjang 12 bulan seterusnya ni untuk mengesahkan dengan sebetulnya gambaran yang dilihat tu. Panjangnya ambil masa yer ih ih ih

Amacam, faham ke tidak apa yang mereka cakapkan? Saya pun tak faham 😀

Lagi

Dato’ Ismail Kamus – Anda & Jin

3 Komen


Assalaamu’alaikum w.b.t…..  Isi2 dalam video ini lebih kurang dengan ceramah2 beliau yang lama juga, tetapi mungkin ada penambahan sedikit dari cara penerangan. Walaubagaimana pun tak salah rasanya mengulangkaji dan ingat-mengingat kembali. Kerana kita sentiasa dalam keadaan leka dan alpa 🙂

Lagi

Bayi Alien ditemui di Thailand

8 Komen


Assalaamu’alaikum w.b.t……  Cuba anda teka apakah dia makhluk yang terlantar di atas meja dalam gambar-gambar di bawah? Rupanya seakan-akan Alien Roswell tetapi tidaklah sama dengan Alien itu, malah yang ini nampaknya berkepala lebih besar.  Tangan dan kakinya lagi pendek jika dibandingkan dengan saiz tubuh. Penduduk-penduduk kampung di Thailand yang menjumpainya itu mengatakan bahawa bayi yang berupa aneh itu dilahirkan oleh seekor LEMBU. Ianya menimbulkan tanda tanya bukan?  Is is is

Sumber : http://funtasticus.com