Sheikh Imran Hosein – Imam Al-Mahdi & the Return of the Caliphate

3 Komen


Salaamun alaikum. Tak payah cakap banyak, tengok je video ni 😀

Sheikh Imran Hosein – Imam Al-Mahdi & the Return of the Caliphate

Lagi

Advertisements

9/11 and What the future holds for Muslims – by Syeikh Imran Hosein

9 Komen


Salaamun alaikum w.b.t……. Ramai lagi yang ingat TEORI KONSPIRASI ini hanya dibicarakan oleh orang-orang awam dan BUKANNYA para ulamak Islam. Itu lah akibatnya kalau malas mengkaji dan menggunakan akal fikiran serta tidak mengambil berat permasalahan umat Islam sedunia sekarang ini. Jika kita hanya fikir hal perut masing-masing dan nak berseronok dalam dunia ini sahaja maka big problem lah to ummah. Di bawah ini ada beberapa video yang sudah lama di Youtube tetapi mungkin masih ramai lagi yang belum menontonnya. Tetapi bersedialah dengan kamus English – Malay jika saudara tidak faham English 🙂

Perhati elok-elok tentang Syeikh Imran Hosein ini memperkatakan tentang Teori Konspirasi. Jangan jadi seperti segelintir Melayu yang merasakan kononnya sudah MAJU dan MEMBANGUN, mengutuk-ngutuk dan mempersendakan orang lain yang memperkatakan tentang KEJAHATAN kerajaan AS dan sekutu-sekutunya, tetapi sebenarnya mereka yang masih TERTIPU dengan agenda British dan sekutunya serta duduk bawah tempurung di dalam gua yang gelap pekat. Apa kehebatan yang mereka buat yang akibatkan mereka berbangga-bangga sangat dengan kemajuan tu? Puji sangat barat! Selama-lamanya lah kita akan jadi END USER kepada barangan British dan sekutunya itu jika kita semua tidak berusaha untuk membantu mereka-mereka yang mahu menegakkan HUKUM ISLAM dan HUKUM HUDUD di muka bumi ini , iaitu dengan menegakkan DAULAH KHILAFAH!

9/11 and What the future holds for Muslims – by Syeikh Imran Hosein

Lagi

Can God have a son?

Tinggalkan komen


Can God have a son? An interview with Syeikh Yusuf Estes by The Deen Show ……. May God gives you the light for your own happiness now and forever 🙂
.

Credit to http://www.TheDeenShow.com

Former Preacher Yusuf Estes explain’s the Christian Trinity

1 Komen


.
Former Preacher Yusuf Estes explain’s the Christian Trinity

.
.

Credit to http://www.TheDeenShow.com

Top 10 reasons why Jesus can’t be god

2 Komen


Lagi

After Effects project – Rumahku syurgaku

Tinggalkan komen


All photos are shot by me

3D Graphics are created by me

Video is created by me

Song by Hijjaz – Rumahku Syurgaku

Composed and edited in Adobe After Effects CS3

Lagi

Jesus Christ a Muslim who called to Sharia law and Islam

Tinggalkan komen


Jesus Christ a Muslim who called to Sharia law and Islam

So don’t be afraid of Sharia law anymore 😉

Older Entries