Salaamun alaikum w.b.t……. Berikut ini adalah antara petikan perbincangan saya sebelum ini di suatu tempat lain, bukan di blog ini.

Contoh duit BANK yang wajib mesti ada dalam akaun tu , kalau tak akaun akan diclose, biasanya sekurang2nya mesti ada rm10 kan? Maka nampak di situ senang2 BANK dah dapat duit free. rm10 hanya sedikit kalau nak kira. Tapi kalau sejuta orang buka akaun kat BANK tu, dah jadi berapa dah tu?

Duit tu pn dah terlalu memberikan keuntungan pada BANK. Nama dah sistem yang direka oleh Freemason, kerja cekik darah orang🙂

Kita benar2 sudah dijauhkan dari kehidupan natural yang sebenar. Kita skrg banyak bergantung kepada mesin, hanya pandai membeli makanan tetapi tidak pandai menanam untuk menghasilkan makanan seperti zaman dahulu.

Dengan itu kita semakin terikat dengan SISTEM yang dicipta oleh Illuminati ini. Apa lagi sekarang ini duit pun dijadikan dalam bentuk elektronik, seperti kad kredit, kad debit, bank, paypal dsbnya. Yakin kah kita akan dapat semua duit kita dalam bank nanti? Simpanan kita itu kita hanya dapat lihat nombornya dalam buku akaun atau akaun di internet dan ATM.

Sistem bank dikawal oleh Yahudi Zionist. Duit elektronik itu lah yang diguna oleh Illuminati utk laksanakan macam2 projek, termasuklah menghentam Palestine. It means duit org ramai. Tapi org x nampak pasal ianya secara elektronik. Itu tujuan dibuat duit elektronik, Illuminati boleh belanja tanpa org nampak!!

“cashless society” itulah istilah yg sesuai nanti. Habis kering duit masyarakat akan dikikis, dan suasana akan lebih huru-hara. Dan dunia seolah2 akan berharap pada mereka. Lebih2 lagi mereka memegang 2 barang terpenting dan mahal di dunia, iaitu MINYAK dan EMAS.

Ya itulah ibaratnya Dajjal. Dia akan menunjukkan syurga dan neraka. Siapa yang ikut telunjuk dia dapat syurga dunia.

Sebab tu selagi x jalan kan HUKUM ISLAM betul2, dan x buang betul2 dakyah2 Illuminati tu, kita semua ni pun sama jugak

Tengok, kita pakai kereta dan motosikal buatan mereka, bermakna KITA JUGA MENYUMBANG pada mereka. Tak boleh nak tuding jari pada orang lain jer, masing2 kena muhasabah diri la waktu ni…

Kita pakai komputer2 semuanya BUATAN mereka, bermakna kita menyumbang juga kepada Illuminati.

Majoriti kita terlibat dengan BANK, maka automatik terlibat dengan RIBA

Kita pakai barangan elektrik, elektronik , dan camam2 lagi yang hampir semuanya adalah syarikat2 milik Illuminati. It means kita juga menyumbang kepada ISRAEL!!

Tak masuk lagi bab makanan, minuman dan macam2 lagi nih

Sebab tu sekadar marah dan melaung boikot itu ini TIDAK AKAN Selesaikan KES ini. PENYELESAIANNYA hanya apabila UNDANG2 BRITISH di Malaysia ni di BUANG 100% dan UNDANG2 ISLAM di martabatkan.

Kemudian buang secara ansur2 dan dengan tegas semua agenda2 dan pengaruh2 mereka. Baru insyaAllah kita akan terlepas dari perangkap DAJJAL.  memang nampak SUKAR, tetapi BERSATU kita TEGUH.  Tetapi jika hati masih sayang kan sangat DUNIA ni dan tak boleh berpisah dengan alat2 teknologi canggih yang menyenangkan hawa nafsu sekarang ini maka payah lah.

Kesimpulannya, sokonglah PERJUANGAN mereka2 yang mahu tegakkan ISLAM, kerana YAKIN lah, Islam akan kembali GEMILANG nanti insyaAllah 🙂

Wallahu a’lam🙂

.

.

Bacaan berkaitan :

Logo-logo korporat Illuminati

Kaitan simbol Coat of Vatican dengan simbol-simbol Illuminati lain

Nama planet dalam sistem suria semuanya adalah nama dewa-dewi Romawi kuno

Syarikat-syarikat automobil milik Illuminati

Rahsia sebalik jenama NIKE

Rahsia di sebalik simbol Recycle

Rahsia di sebalik simbol BioHazard

Pemerintah-pemerintah baru dunia

Illuminati dan pelbagai penyakit terhadap kesihatan manusia

Raja Namrud dan kaitannya dengan Illuminati

Misteri Vatican City

Nama Osama Laden pun ada pada duit 20 Dollar Us

Black magic (sihir) dan Illuminati

Bagaimana pengaruh Illuminati meresap ke dalam filem2 Hollywood

Kenali pasukan Dajjal dan simbol-simbol mereka

Kenali pasukan Dajjal dan simbol-simbol mereka – Bahagian 2

Kenali simbol-simbol Illuminati dan Freemasons

Pemerintahan khilafah VS New World Order

Sepintas lalu tentang 2 Segitiga Syaitan

George W. Bush pernah menyertai Skull and Bones

Harga minyak dan emas melambung naik

Pendapat-pendapat berkenaan asal usul dan fitnah Dajjal

Kaitan antara Hitler, NAZI, ZIONIS dan Illuminati

Kronologi New World Order – Bahagian 1

Membeli emas banyak semakin menguntungkan Amerika Syarikat dan British?

Mengejar kemajuan kebendaan semata – agenda Illuminati

Video The Arrivals versi terjemahan Bahasa Melayu dan Indonesia

Pengaruh Illuminati dalam permainan komputer (PC Games)

.